Sunday, August 22, 2010

makanan timur??? ARAB bebb..LAYANNNNNNNNNNNN..


ni namenye HUMOUS

nie gambar sekitae tempat arab nie

ni lamb tagine..
ni ha map die..datang la boleh kongsi-kongsi pendapat nanti..


Hey..penah try makan makanan Arab x?? kitorang nak suggest kat korang nie..kat Ampang ade satu port makan Arab terbaik la buat mase nie..kat Jalan Damai Ampang..makanan die memang Arab style la..name di THE CASTLE..bukan makanan je arab..enviroment die pun dah macam kat arab da...bulan puasa nie diorang ade promotion buffet..tap ala cart die pun best jimat gak la sebbab satu pinggan boleh kongsi 2 orang..banyakk..berbaloi baloiiii!! meh tengok menu-menu die..ngan tempat makan die..Bbagi yang makan sampai tak larat tu korang siap boleh baring lagi lepas makan n lepas tu ape lagi sambung balik melantak la..wakakakaaa ..santaiiii beb..

tunggu apa lagi??JOM MAKANNNNN....

terbaikkkk!!
sedappp
Hari ni dah masuk hari ke 12 umat Islam menunuaikan ibadah puasa..Bagi yang berpuasa tu kami bertiga ni nk rekemenkan korang-korang tempat-tempat yang menarik tertarik kau memang THE BOMMMMM!! such at kat Amapang..tempat die betul-betul kat belakang RISDA..kat sane ada macam-macam lauk pauk yang not bad la rasanye..the most important thing..majoriti regular customer kat sane semuanye friendly gilerrrr beb..name kadai nie RISDA CORNER..kat sane ada kedai burger..kedai satay..and the 1 kitorang nk suggest ialah kedai western die..namenye D'JUNKGURL WESTERN...superbbb beb...harganye pun murah..affordable la bagi student-student macam kitorang nie..yelakan..duit PTPTN kan xmasuk lagi..hahahha...jom check it out the menu..

Wednesday, August 11, 2010

MARI MARI MARI!!!

Assalammualikum...selamat sejahtera kepada para pembaca blog kami...blog ini dicipta oleh  tiga sekawan yang hanye mahu dikenal sebagai anun, mimie dan amoi....kami bertiga memang suke sangat bab makan-makan nie.
So blog ini hanye akan membincangkan tetang makanan sahaja yer. Bulan Ramadhan al-mubarak telah pon bermula. Bagi umat islam wajib lah berpuase pada siang hari.Tetapi bagi kaum wanita kalau yang tak berpuase tue harap maklum la. heheh..Yang bestnyer pada bulan puase adalah bazar ramadhan nyer..pelbagai makanan yang boleh kita dapati disana. Harge pun agak murah berbandingkan jika kita makan di kedai. Tapi kene lah pandai cari port. Jangan risaw kerana kami akan tolong anda untuk mencarikan bazar-bazar yang menarik disekitar Kuala Lumpur nie. Kepada para pembaca diluar sane yang sedang tunggu untuk berbuka or tengah memikir untuk makan apa buka nie, layan la dulu blog kami nie. Mane tahu kami dapat membantu anda untuk membuat keputusan untuk makan apa berbuka nie..